Tuesday, May 15, 2012

Segmen Kenangan Hari Lahir

 Cik Pepatung

Malam ni nak masuk segmen  CIK PEPATUNG.. segmen Kenangan Hari Lahir. sape tak sambut hari lahir... semua orang mesti sambut... Eqal dilahirkan di Kulim, Kedah pada 16 September 1998. Tarikh birthdy yang paling popular di USA. masa tu baru sangat masuk waktu Zuhur... mama tekan punyalah tekan dengar je azan baru keluar... 16 September bukannye birthday Eqal je, tapi juga hari Malaysia.. jadi asal birthday je cuti umum... asal birthday je cuti umum... mane tak best... mestilah best...!

3 tahun setelah Eqal dilahirkan, lahirlah sorang lagi adik, Adza Danina Kirana, sama birthday dengan Eqal. 16 September 2001.

ni birthday Eqal yang ke 7 dan Nina yang ke 4. tahun 2005

 
ni gambaq birthday eve Eqal yang ke 13 dan Birthday Nina yang ke-10. birthday tahun lepas.


Kenangan birthday Eqal yang tak boleh lupekan adalah birthday tahun lepas. Masa birthday Eqal & Nina tahun lpas, tok, Zaleha Darus, dirawat di HUKM.

 
Gambaq Eqal dengan Tok @ Penang

bila datang je birthday anak-anaknya & cucu-cucu dia tok lah yang sibuk masak tu masak ni untuk birthday mereka. Biasa Eqal paling rapid dengan tok. Se Eqal mintak kat papa & mama  sambut birthdy kat hospital.




Ni second time Eqal sambut birthday kat hospital. 1st time masa birthday Eqal yang ke-3 sebab mama melahirkan Nina pada birthday Eqal. So famili eqal sambut 3 sambutan lah. Birthday Eqal, birthdy nina & Hari Malaysia. Tulah kenangan yang tak boleh Eqal lupakan.

2 comments:

icumm said...

Terima kasih sudi join eqal :)
mesti jadi best sbb smbut sekali dua sekali besday ^^

icumm said...

pemenang sudah diumumkan..sila tgk ni ^^

http://icumm-icum.blogspot.com/2012/05/pemenang-segmen-kenangan-hari-lahir.html