Friday, May 04, 2012

Pencarian Bloglist Mei 2012



syarat-syarat: 

  1. Mestlah follower blog ini. Kepada yang belum jadi follower tu, jom cepat-cepat tekan butang follow (DONE)
  2. Buat satu entry yang bertajuk "Pencarian Bloglist Mei 2012"(DONE)
  3. Letak header segmen ini (UDAH)
  4. Jangan lupa entry tu di link ke blog ini (ORAIT)
  5. Sebelum itu kena jawab soalan dulu, " Kenapa anda perlu join Pencarian Bloglist Mei 2012 ? " (sebab dapat jugak eqal buat kawan ngan blogger-blogger semue n nak naikkan trafik blog eqal ni)
  6. Nak tag kawan-kawan lain pon boleh jugak, tak nak pon tak apa (okay.. eqal nak tag my mama, BICARA MAK DARA, and dua sepupu paaling rapid KELLY & KEMMY
  7. Dah siap entry, hantar URL entry itu dekat komen ya (OKAYY)
p.s,,
jgn lupe vote eqal skali utk DiGi WWWOW AWARDS tau.. klik je SINI

4 comments:

ATIQAH said...

terima kasih sudi join

http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

happy blogging ^_^

Fara Chew said...

salam. dr segmen yg sama.. done follow.. jom BW.. http://farachew.blogspot.com

Kancil 8349 said...

salam perkenalan daripada Kancil

datang dari singgah yang sama..kalau sudi jomlah singgah ke blog Kancil..

http://kancil8349.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-mei-2012.html

♥♥cikHannah♥♥ said...

slm singgah. dr segmen yg sme... i dh follow u, jom follow me too.

http://cikharty88.blogspot.com/