Tuesday, May 22, 2012

MUSIM MENGUNDI TELAH TAMMAT...




Musim Mengundi dah tamat... jadi... Eqal kena tunggu lah sampai pihak DiGi bagi emailkat Eqal yang Eqal dapat ke finale DiGi WWWOW Awards. Eqal doakan kpd rakan seperjuangan atau rakan blogger Eqal yang menyertai DiGi WWWOW Awards iaitu

MAMA a.k.a MAK DARA dlm kategori Nuffnang Fave Kay Poh

 
PAPA, Martias Mohd Ali (Malaysian Backpackers Club Meet Up) dlm kategori Yahoo Social Media Gathering of the Year

Undi Bella Ye =) 
Adik Bongsu, Adza Isabella dlm kategori Astro Under 15.

Rakan blogger, uncle Ben Ashaari dalam kategori Nuffnang Blogger of the Year

 
Rakan Blogger, uncle EqbalZack dlm kategori Nuffnang Blogger of the Year

 
Rakan blogger,  untie Mia Liana dalam kategori Nuffnang Blogger of the Year

Rakan blogger, abg FerOz dlm kategori Google Most Inspiring Internet for Good Award

Rakan Blogger, Ali Basyir dlm kategori Astro Under 15

My Photo



















Rakan blogger, Hisyamuddin Wazir dlm kategori Astro Under 15

Moga dapat ke finale DiGi WWWOW Awards 2012. Eqal Pon tak tau samada dapat masuk final ke tak walau rank terakhir Eqal #4.  Start harini, blog di dalam penilaian pihak juri sampai 31hb Mei ni. TQVVVVVVVVVM jugak kepada kengkawan Eqal yang susah-sush vote untuk Eqal selama 3 minggu ni. Eqal tau blog eqal ni tak laku pon sebab tu dapat #4.. Cuma kene tunggu dapat email dari pihak DiGi yang eqal akan ke finale 31hb Mei nanti lah

2 comments:

faiz fakhirin said...

congrats pada yg layak.

Mia Liana said...

terima kasih ya eqal.. sudi letak nama auntie mia kat sini... so sweetttt..