Wednesday, June 01, 2011

PAKCIK BEN GEGAR BUDAK SEKOLAH

image





Untok cuti skolah ni, saye nak join segmen baru uncle ben; Pakcik Ben Geger Budak Skolah. Sharat-sharattnye;


1. Letak gambar abang sebagai tanda perniagaan .. hehe.. 
DAH

2. Kemudian tulis tajuk : PAKCIK BEN GEGAR BUDAK SEKOLAH dan linkkan ke entri ni.. tau tak nak link ? Kalau tak tau , mintak akak tolong ajarkan eh.. jgn lupa kim salam sekali tau.. hahahah..
DAH

3. Kemudian , cuba bagitau tau kat Pakcik Beng Beng Boom ni kenapa adik buat blog ...kalau kakak nak tolong bagitau pon ok gak.. nanti call je Pakcik Beng .. okeh ? hahahha.. guwau jeee .. ok ok.. Kena bagitau tau.. tak kisah berapa patah perkataan ..
OKEY

4. Siap ?? Cun.. Tinggalkan url entri adik kat ruangan komen entri ni .. kalau adik tak faham gak , g carik pakcik beng kat FACEBOOK , klik SANTAI BEN ASHAARI ..untuk keterangan dengan lebih lanjut terutama mengenai akak adik tu.. hahahaha.. adeh.. ada gak makan biskut kering esok neh...
OKEY

Saye nak buat blog pasai memang suka menulis n bleh repair skill menulis saye.  Pasai tu le saya nak buat blog

Sape nak join, ce klik SINI sebelom 10 malam ni !


9 comments:

elyhanna murray said...

hye . dtg dari blog en ben . saya pon tercalon . saya yg ke 5 tu . jemput dtg ke rumah saya ye ^^

Hafiza Ishak said...

datang dari menara pakcik Beng beng boom...
berlepas kat sini...nak hantar pesanan...
"jom follow saya balik ?" ^^

momentsthatreplaced.blogspot.com

Pieqaizan said...

hyee,,1st coment come!!
sye pon join jugakk..
jomlah singgah..no.8

solomolo said...

singgah dari belog Abg Ben...
happy blogging...


p/s : jom baca percutian ke Bali [akhir]

misz-maya said...

nice,,, i like ,,
muaxxx

Lulu caldina said...

Weewuu, selamat bercuti sekolah...
ett...nak kemana tu?
ada baca buku, tak???
:) lulu datang up trafik eh..

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan.. meh sini follow blog cgu.. cgu dah follow blog awak..

akutetapaku.com said...

singgah baca n3 di sini..
pengetua nak buat semakkan:)

http://akutetapaku85.blogspot.com/

LUNA LANUN said...

sy dtg, sy baca, sy follow... Mari baca tips blogging yang saya sediakan ni:
Unsur "Jangan Dibuat" Pada Blog Untuk Menjadi "Blog Mesra Pengunjung"

Entri terbaru:
Halalkah Secret Recipe?!