Monday, June 27, 2011

Dok mandi manda jap kat Kolam Air Panas Selayang

Dah seminggu tak update post sebab tetibe aje malas nak post. 

Tiap ujung minggu family banyak pegi jalan jalan tapi kat KL dan Ampang je. petang tadi nak hantar nenek balek rumah kat Rawang lepas berapa hari duduk kat umah. Masa otw kesana, pa bawak kite gi Kolam Air Panas Selayang. dah 9 bulan tak kesana.






Sebab tak planning pegi sana, kite seuma  tak dpt la mandi sana sebab tak bwk baju extra. So kita renjis air panas dgn kaki n tangan dan tengok je orang lain dok mandi dengan sakannya diorang tu. takpee la. rasanye minggu depan kot nak planning nak sakan mandi manda kat sana. Tak sabo nak kesana. btw, 1 am, gudnite...

2 comments:

arabella said...

ohh siang pn ade bukak ea..igtkn mlm je..

Adza Danial Haiqal said...

siang pon bukakk