Wednesday, May 04, 2011

i liGht u

Maggiboy nak join giveaway uncle eqbalzack ni.. Hadiah hadiahnya best best... Ok Maggiboy buat gambar ni untuk GA ni ya..


MaggiBOY nak tag SUPER IBU untuk sama sama join GA ni.. Klik di SINI untuk join ya..

6 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhh menarik!!!

eqbalzack said...

salam...
terima kasih join GA abg eq...
abg eq dah linkkan kat blog...
menarik!

Awangku Johan said...

oooo gd luck yer.. saya pun join skali ni segmen.. jadi saya singgah sini.. rupa2nya saya blm follow blog awak.. jadi saya dah follow.. nti singgah la blog saya n follow la skali ek hehe

::kak ina:: said...

haha.. kelakar

SumBody Me.. said...

interesting..brilliant idea.. jenjalan sini dr blog eqbalzack :)

leyzajamil said...

chaiyok adza!!!
funny gilew

jom la baca [flashback] korban ular sawa