Tuesday, March 06, 2012

Kakiku

gini citenye... kaki aku ni.. ermm... slalu sakit. dari darjah 1 dulu lg, kat umah spupu (umah flat) aku mandi swimming pool. aku mandi kat tempat budak kecik (mase tu kan aku budak lagi, x leh main swimming pool besa lg). pnye sronok aku mandi, kaki aku bedarah sbab tekene screw lampu swimming pool yg tertanggal. dahlah tertanggal, kat tempat swimming pool budak2 plak tu. kene screw smpai dalam bedarah x abis2 klua lg. pstu klau dah sembuh. dh berumur sket, klau nk lari msti telanggar meja, kerusi, macam2lah. skarang, tengok ni...




yupp kene bungkus. smalam @ skolah, nak balik, kaki kiri teselihu jatuh tangga skolah. krrrrak mcm bunyi tulang. nak pijak x boleh kang lg sakit, kene pakai tongkat. tadi dah gi klinik. dr habaq in case klau sakit teruk, kene x-ray kat hospital. harini x datang skolah, besok ade test kene pegi jugak. wish me get well soon n pass in the test ;)

2 comments:

Hafizah Zainal Abidin said...

NICE BLOG..JOM BUAT TEMPAHAN EDIT BLOG PALING MURAH DI SINI !! RUGI GILER KLW XTEMPAH.. =D http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/02/tempahan-edit-blog.html BTW..FOLLOW..LIKE N VOTE LA BLOG NI...

C i k P i p i T e m b a m said...

alahai siannye... hati2lah lepas ni ok ? get well soon :D