Friday, March 09, 2012

BEN ASHAARI dan RAKAN BLOGGER

BEN ASHAARI

Nak joinnnnn uncle ben punya segmennnnnnn!!!!


  1. Sila letak header blog BENASHAARI.COM . (DAH)
  2. Tajuk , BEN ASHAARI dan RAKAN BLOGGER .. linkkan ke entri ini .(DAH)
  3. Tuliskan apa yang menarik berlaku pada korang hari ini dalam 10 PATAH PERKATAAN . "SAYA DAH HABIS PERIKSA DAN SEKARANG SAYA CUTIIIIIII YAHOOOO!!!!
  4. Tinggalkan url entri lengkap di ruangan entri ini ..(DAH)
  5. Tu jer ..(OK)
Kalau Nak join sila klik di SINI ya...


22 comments:

AlyNn NyzAa said...

singgah cni :)

untungla da abes exam ^^
selamat bercuti ~

http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Miss Nurul Atikah said...

hai.. join dari segmen yg sama. i follow u..

azam said...

salam kenalan...follow

SURIANI ISMAIL said...

waahh.. cepatnyee hbis examm. jeeleess nie..

http://slumberznanie.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

farah.fauzi said...

join jugak...

http://rajafarah94.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

follow you

Azhafizah[フィザ] said...

seronok lah dah abis exam..boleh cuti dengan seronok!

Fiza datang dari segmen yang sama ^__^
http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

LZ Qimayra said...

dtg dari segmen yg sama, done follow ur blog

visit me

http://lifewifvanessa.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

follow kalau sudi ^^

Dak Fisha said...

uwahh. seronok nyer. dah habes exam. hehe

(: gebangkembang :) said...

WAS HERE :D

Adib Asyraff . said...

Wahh, belog awak kena pilih dgn abng Ben lah ! Saya pon same jugak :)

http://adibsblogsite.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

(: gebangkembang :) said...

was here :D

SHaRfynaRz SHaRfniE said...

Dah follow , thanks =)

Zamani said...

Zam balas kunjungan kat sini :) thanks ae sbb dtg

Nurul Aisyah said...

hi saya dr sehman yg sama gak :) bals kunjungan awk :)

Muhamad Azam said...

Saya follow sini walaupon tak join segmen ni :D

http://blogbudaksengal.blogspot.com/

deno said...

salam perkenalan...:) deno datang dari blog abgben!!! deno dah folow sini! weeeee..... (^_^)

LINDAHERY said...

b'walking ^__^

dayanQueen said...

salam...hola..singgah dari segmen yg sama..jom blogwalking reramai..meriah sket..hihhih..
follow u..klau sudi follow me back ya..
jemput la ke

http://selendanqpelangi.blogspot.com/

Arol Mubin said...

Arol Mubin datang bersiar-siar di blog Eqal. Same lah, Arol pun baru habis exam jugak! :D

ROHAIDAH HARON said...

Singgah sini *___*….

Zaidalifah Hussin said...

kumahuitu.blogspot.com dlm bloglist yg sama....

salam perkenalan:

jom ler ke : kumahuitu.blogspot.com

Cik Nuries said...

Salam kenai2.....=)