Saturday, March 24, 2012

DiGi WWWOW AWARD 2012

baru je balik dari D'House Subang Hi-Tech sempene DiGi WWWOW AWARD 2012 officiaal launch. dapat jugak jumpe blogger2 kat sane.

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/563439_3388943797378_1083068950_3320698_541097529_n.jpg
Did u know? know what?

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/540570_3388945157412_1083068950_3320699_254522315_n.jpg
my 2012 image. rambut pacak. tp jerawat tu.. huhuuu

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/393140_3388999678775_1083068950_3320802_1859987528_n.jpg
pesal keropok kat blakang tu??

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/554726_3388963957882_1083068950_3320711_452651646_n.jpg
me and mummy. aku lg tinggi dri die.

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/554472_3388963477870_1083068950_3320710_372505662_n.jpg
breakfast..

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/546308_3388967117961_1083068950_3320721_1833088131_n.jpg
mama ngan aunty Mia Liana. smalam aunty tidoq kat umah aku datang dari johor.

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/537983_3388983558372_1083068950_3320749_399796648_n.jpg
bersama blogger2, facebooker2, twitterian2, dll

bagi yg tak pergi, tak menyertai atau x terlibat dlm DiGi WWWOW AWRD thon ni, mintak tolong satu je.

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/555754_3388925116911_1083068950_3320696_1369385733_n.jpg

yupp.. aku dah sertai DiGi WWWOW AWARD dlm category  Astro Top Online Over-Achiever Under 15. tahon lpas aku penah masok kategori Fave Under 15 tp aku x dpt top-6 sbb aku malas nak vute utk diri sndiri. mungkin rezeki dtg tahon ni lah kot. aku nak sangat sangat sangat mintak tolong dari uols..mulai 23hb depn sampai 13 Mei 2012, mintak tolong vote blog sy boleh? cara nak vote macam tahon lpas kot. caranye vote satu calon dalam setiap kategori sekali sehari maybe. klik gambaq ni utk vote. tarikh malam anugerah pd 9hb JUN 2012. kalau menang dapat MacBook Pro 13", tiket ke Tienjin via AirAsia X, Samsung Galaxy Y serta DiGi Smart Plan, satu simple MasterCard serta Prepaid RM1K dan cash RM1K.. uuuish hadiah diee... yg aku suke apple macbook. kalau nak aku menang vote lah. tq very5 much sangat3 kalau nak vote aku bulan depan nnt. tu kalau nak join dlm category ini atau tg lain jugak klik SINI

2 comments:

sop said...

anak sedara mia lah nih :)

Adza Danial Haiqal said...

eh bukaaan.. mia tu kawan seblogger mama je