Wednesday, August 10, 2011

Segmen | Teka Maksud Tersirat


syarat penyertaan :
1. mesti ada blog sebab kena buat entry.
2. follow blog fya and blog amani ( kalau nak )
3. buat entry bertajuk : Segmen | Teka Maksud Tersirat
4. dalam entry tu, wajib copy banner, link ke blog ni and berikan jawapan 
( copy and letak gambar adalah optional )
5. tag seorang dua blogger yang aktif. dan pastikan mereka tahu ( amanah )
6. submit link di blog fya ni ehh. supaya kami tak pening :)



jawapan: diorang ni student universiti SEGi, baru je abes belajar (dpt graduasi lah). lepas dah dpt graduasi diorang beparty lah. ptg tu depa pon membako baberqu/satay sedaap punye kat tepi padang. mase tu lg 10 minit nak bukak pose. diorang baru perasan yg depa ni bukak pose awal2... hehehe

tulah jawapannyer. tq sebab sudi masok GA saye. sape nk masok GA sy SINILAH, segmennye, ceklik SINI


2 comments:

FYA PELANG! said...

haha. menarik ! nice ea :) pape pun, tengs join :)

Adza Danial Haiqal said...

same2