Thursday, April 21, 2011

Ape punya group..

Pagi tadi, macam biasalahh... mempromot post2 dari blog saye di salah satu group kat fesbuk. Lopaih tu saye ngan mak saye kene halau oleh admin group tu. Itu group ade 200 lebeh member. ok la. Ada saye bwat salah?? Tak. Saye Promot post2 dr blog jerw... Saye tak boleh sebot name admin tu.

Mak punye pikiaq punye pikiaq punye pikiaq, barulah die tau knape kite dihalau. "sila promote blog anda di sini dengan mesra. tempek dan lari adalah diharamkan." Manelah kami tau... Ramai kat group tu memang tak suka Ben ashaari, kutok BA,,

Group Ben Ashaari punyelh best undeng ~ undeng-nye. Anda boleh mempromosikan blog anda disini tanpa rasa bersalah....sila sila...".... Sampai 9k lebeh ahli2nye...

Tapi saye pon 'Sabo Jelahh..'. Yelah. Saboo kan sparohh dri imannn... hehehe...

3 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

hahahaha.. sabo je lah ye..

Zulfikar Hazri said...

dia nye admin Gila kuasa la tu.. :) hahahaha

Adza Danial Haiqal said...

mama: sabo jlahh..
abg zulkifli: dh mmg gile tu. group tu mmg x suke BA, slalu kutok die..